dakrand rss

Tips voor veilig werken op het dak

Bent u op zoek naar een veilige manier om op een plat of schuin dak te werken, zonder risico op valgevaar? Dan is dakrandbeveiliging wellicht een goede keuze voor u. Met dit gemakkelijk  op te bouwen en  te monteren aluminium hekken en staanders bouwt u in snel een veilige leuning op de rand van het dak.

Dakrandbeveiliging

De dakrandbeveiliging is beschikbaar voor zowel schuine als platte daken. Dankzij het RSS systeem koppelt u de dakrandbeveiliging in blokken van 3 meter (schuin dak) of 4 meter (plat dak) u kunt hiermee onbeperkt doorbouwen. Een randbeveiliging van 100 meter is dan ook geen probleem en snel neergezet. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan. De RSS dakrandbeveiliging in ons assortiment voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm in Europa, namelijk EN 13374 klasse C en is daarom geschikt voor de professionele gebruikers. Alle systemen voldoen aan de til-norm (25 kg) en zijn ze gecertificeerd door Aboma.

Montage

De montage van de RSS dakrandbeveiliging vindt plaats in 3 eenvoudige stappen:

1) montage van de staanders: De eerste twee staanders kunnen in de dakgoot worden geplaatst e aansluitend kan het eerste hek worden in geklikt.

2) hekken inklikken: De hekken van 3 meter wegen slechts 10 kg en zijn dus gemakkelijk te tillen.

3) beveiliging activeren: De gekartelde windbeveiliging kan onder de dakgoot worden gefixeerd. De staander blijft geactiveerd, tot de windbeveiliging gedeactiveerd wordt.

Waar kunt u dakrandbeveiliging aanschaffen

Voor uw dakrandbeveiliging kunt u terecht op SteigerCentrum.nl. De levering vindt plaats uit voorraad binnen 1-2 werkdagen na ontvangst bestelling.

Onze voordelen

  • Gratis verzending dakrandbeveiliging in Nederland en België
  • Hulp nodig? Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar van 08.00 tot 22.00 uur
  • 100 dagen retourgarantie !
  • Al meer dan 30.000+ tevreden klanten gingen u voor
  • Gemiddelde klantwaardering: 9.5 / 10 ( 1361 recensies )
Schuiven naar boven