dakgoot

Laat tijdig de dakgoot reinigen en voorkom verstopping

Een dakgoot reinigen is door de hoogte een lastige klus. Toch is het belangrijk dit tijdig te doen. De kans op verstopping is anders groot. Het hele jaar door, wordt de dakgoot blootgesteld aan diverse weersomstandigheden. In de herfst vallen er veel bladeren van de bomen, die in de dakgoot terecht kunnen komen. Bladeren en vuil kunnen gemakkelijk leiden tot een verstopte afvoer. Met wateroverlast tot gevolg. Het dak komt blank te staan met water. Dit kan weer leiden tot lekkages. Je valt van het ene probleem in het ander. Laat dus op tijd de dakgoot reinigen en leeg halen, om dit te voorkomen.

De dakgoteninspectie tijdig laten uitvoeren, is van essentieel belang

Een dakgoot moet in goede conditie zijn. Door een preventieve dakgoteninspectie te laten uitvoeren, blijft de dakgoot in optimale staat. Voer deze inspectie tijdig uit. Dat wil zeggen, voordat de herfst intreed. Door het vele blad, kan er al snel een zwak punt ontstaan in de regenpijp van de dakgoot. Niet alleen de dakgoot wordt dan aangetast, ook de regenpijp krijgt het zwaar te verduren. Het water kan zijn weg niet gaan en veroorzaakt naast dakschade, ook waterschade aan uw woning. De kosten kunnen hierbij snel oplopen. De dakgoteninspectie wordt deskundig en netjes uitgevoerd door een erkende dakgotenspecialist. Neem vandaag nog contact met ons op. Een afspraak is zo ingepland.

dakgoot

Problemen op tijd ontdekken en direct oplossen

Met regelmaat de dakgoot laten reinigen, is dus van essentieel belang. Wij van dakgotenschoonmaken.com spelen hier graag op in. Neem eenvoudig contact met ons op. Het enige wat je hoeft te doen, is het contactformulier op onze pagina in te vullen. Doordat wij in heel Nederland actief zijn, kunnen wij je snel in contact brengen met een specialist. Zij komen dan graag eens bij je langs, om de situatie te bekijken. Problemen kunnen dan op tijd gesignaleerd en opgelost worden.

Schuiven naar boven